PEPI'S BUSSUM

PEPI'S BUSSUM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pepi's Bussum. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 22:33 De spareribs waren erg taai en niet lekker. Ik heb het meeste weggegooid! Ik vind die 4,4 echt misleidend, ik haal hier voorlopig geen eten meer.
11 mei 2022 om 22:26 Een avondje alleen thuis dan trakteer ik mezelf graag op de kipburger. Echt een feestje. Alles klopt.
10 apr 2022 om 13:28 Tegenvaller. De hot spareribs waren niet hot, de patat was zoutloos en dubbel gebakken en de bestelde satésaus was vergeten. Voorlopig slaan wij even over.
2 apr 2022 om 9:08 Lekker gegeten, helaas zat er geen ciabatta bij de carpaccio, hoort wel bij het gerecht, vergeten erbij te doen. Spareribs lekker van smaak maar portie was kleiner als wat we van ze gewend zijn.
27 jan 2022 om 21:15 prima maar niet meer de spareribs zoals vroeger. Deze waren opgewarmt in een oven en hebben geen grill gezien en zonder enig gecarameliseerde marinade wat op een spareribs hoort. Dus helaas voor mij de laatste keer. (ze waren zeker niet slecht)
21 jan 2022 om 20:25 Te veel op de burger aan sla en verschillende groente waardoor alles eruit viel. Te veel saus. Ze stinden bij een ander adres kan gebeuren. Hierdoor was het eten iets afgekoeld. Jammer maar wel smakelijk
17 dec 2021 om 16:52 Alles top!!Vooral de bezorging, heel netjes en vriendelijk.
16 dec 2021 om 6:41 Het eten kwam heel snel maar we vonden het niet zo lekker. Hamburger nog erg rood en erg kledderig. Saté was oké. Spareribs waren wel lekker.
12 dec 2021 om 0:05 Had spaghetti bolognese besteld..was super lekker..echt een aanrader..een royale portie en vrij snel bezorgd. Wat mij betreft voor hehaling vatbaar.
11 dec 2021 om 19:51 Frietjes, sla en sausjes waren goed, maar spareribs waren een soort gestoofd ipv een lekker gegrild glazuurlaagje. Niet voor herhaling vatbaar helaas
11 dec 2021 om 8:58 Het eten is van goede kwaliteit en de bezorging snel.
9 dec 2021 om 19:59 Volgens mijn zoon de lekkerste hamburger ooit.